ILCO

Pa huvudkontoret halsar de alltid glatt och tva hundar kommer fram for att nosa.
Diversidad ar en forsamling som haller till har. Manga som blivit utslangda fran sina kyrkor eller forsamlingar eller som inte kant sig valkomna pa grund av sin sexualitet kommer hit pa torsdagkvallar och firar gudstjanst. En regnbagsflagga ligger i mitten av rummet tillsammans med ett stearinindrankt trakors och runt omkring sitter man pa stolar i ring och sjunger, pratar om bibeltexterna och manga drar paralleller till sina egna liv. I slutet far de som vill be en bon och tanda ett ljus att satta i trakorset. Efterat ar det fika.
 
Overhuvudtaget ar det en stor debatt kring sexualitet och sexualundervisning i landet just nu. En stor fraga man driver fran staten ar sexualundervisning i skolan och tolv gymnasieskolor ska infora det pa prov. ILCO har ocksa det som ett av sina tre teman som de ska jobba extra med de kommande tre aren. Det kanns fint att vara en del av en sa hart socialt arbetande kyrka.
 

Kommentarer
Postat av: Christine

Lulle! Vad roligt att höra hur du har det och att du gör något så viktigt! Jag är mycket imponerad av dig. Jag tycker också ni ska fortsätta vara försiktiga, ta hand om dig! Puss

2012-09-30 @ 13:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0